Menüü

                18.02-22.02.2019
KÕIK TOIDUD VALMISTATAKSE KOHAPEAL (LASTEAIAKÖÖGIS)


ESMASPÄEV 18 veebruari

                         H. 7-helbepuder. Või sai . Tee. Banaan.
                          L .Lillkapsasupp. Hapukoor. Sõmer tatrapuder. Lindströmi hakklihapallid.
                              Värske kurk**.Marjakompott. Kodukandi rukkileib.
                        O. Pannkoogid***. Keedis. Piim*.
TEISIPÄEV19.veebruari

                       H. Kaerahelbepuder.  Või sepik .Piim*. Õun**.
                       L. Peedisupp. Hapukoor. Keedetud kartul. Küpsetatud kala koorekastmes.
                            Hapu kapsa salat õliga. Mahlajook. Mahe rukkileib.
                      O. Kohupiima-porgandi vorm. Mahlakissell.

KOLMAPÄEV 20.veebruari

                   H .Rukkihelbepuder. Või sepik. Haps. Pirn**.
                    L. Oa supp kanalihaga. Hapukoor .Keedetud makaronid. Hakklihakaste bolognese.Hiina kapsa-paprika-maisi salat.
                        Jõhvikajook. Pealinna peen leib.
                  O. Soe singi-juustu sai. Värske tomat**.Kakao piimaga*.
                         
NELJAPÄEV 21.veebuari

                     H.4-viljahelbepuder. Või sepik. Tee sidruniga. Õun.
                     L. Seene-köögiviljasupp. Riis sõmer. Böfstrooganov. Peedisalat.
                        Täisteraleib. Marjakompott.
                   O .Kohupiima-kakao kreem. Piim*.

REEDE 22.veebruari

                        H .Piima-tatra supp. Või sai kalaga. Puuviljatee.
                             Melon.
                         L. Külasupp. Koduneprae kanalihaga. Värske kurgi salat hapukoorega.
                              Porgandimahl. Jassi Seemneleib.
                       O. Vaniilipuding. Keedis. Piim*.

INFOT ALLERGIAAINE SISALDUSEST TOIDUAINETES SAAB TERVISEHOIUTÖÖTAJALT.


*     koolipiim
**   kooli puuvili- ja-juurvili
*** valmistatakse kohapeal (lasteaiaköögis)