Menüü

                   21.01-25.01.2019
KÕIK TOIDUD VALMISTATAKSE KOHAPEAL (LASTEAIAKÖÖGIS)


ESMASPÄEV 21 jaanuari

                        H. 8-helbepuder. Või sai . Tee,sidrun. Banaan.
                         L. Lillkapsapüreesupp. Sõmer tatrapuder. Hakklihapaliid. Värske tomat**. 
                             Kompott. Kodupaiga rukkileib.
                       O. Pannkoogid***. Keedis. Piim*.
TEISIPÄEV22.jaanuari

                      H. Odrahelbepuder. Või sepik .Piim*. Õun**.
                      L. Peedisupp. Hapukoor.  Kalavorm. Värskekurgi-redise salat.
                          Mahe rukkileib. Hele viinamarjamahl.
                     O. Kohupiimapuding. Marjakissell.

KOLMAPÄEV23.jaanuari

                   H .Kaerahelbepuder. Või sepik. Joogi jogurt. Pirn**.
                   L. Kanasupp oadega. Hapukoor. Makaroni-hakklihavormiroog tomati ja ananassiga. Mahlajook.
                       Tallinna peen leib.
                  O. Soe  singi-juustu sai .Värske tomat**.Kakao piimaga.
                      
NELJAPÄEV 24.jaanuari

                     H.5-helbepuder. Või sai. Kibuvitsu tee. Kivi.
                     L. Seinesupp. Hapukoor. Riis sõmer. Liha guljašš. Värskekapsa-porgandi salat.
                        Täisteraleib. Kompott kuivadest puuviljadest.
                     O .Kohupiima-sidruni kreem. Piim*.

REEDE 25.jaanuari

                       H .Piima-nuudli supp. Või sai kalaga . Tee.
                           Mandariin.
                        L. Hakkliha-juurviljasupp. Hapukoor. Koduneprae kanaga. Hapukapsasalat. Marjakompott .
                            Jassi Seemneleib.
                       O. Piima-kissell. Keedis.Piim*.
                      
INFOT ALLERGIAAINE SISALDUSEST TOIDUAINETES SAAB TERVISEHOIUTÖÖTAJALT.


*     koolipiim
**   kooli puuvili- ja-juurvili
*** valmistatakse kohapeal (lasteaiaköögis)