Menüü

                   17.02-21.02.2020
  KÕIK TOIDUD VALMISTATAKSE KOHAPEAL (LASTEAIAKÖÖGIS)


ESMASPÄEV 17.02.2020

                             Hommikusöök : Odrahelbepuder. Või sai. Piim*. Kirsstomat.
                             Lõunasöök:         Borš. Hapukoor. Täisteraleib.
                                                           Kohupiima-aprikoosivorm. Kissell kuivadest puuviljadest. 
                             Õhtuoode :          Makaronisalatt. Tee sidruniga. Õun**.
                                                           

                                                         
TEISIPÄEV18.02.2020

                              Hommikusöök: Nisuhelbepuder. Või sepik sulatud juustuga . 
                                                           Puuvilja tee. Porgand.
                              Lõunasöök:        Rassolnik. Hapukoor.
                                                            Keedetud kartul. Kalakaste. Hiinakapsa salat. 
                                                            Must leib. Kirsikompott.
                               Õhtuoode:         Karamell-kissell. Keedis. Piim*.Pirn.

KOLMAPÄEV 19.02.2020

                             Hommikusöök:  Kaerahelbepuder. Või sai. Kakao piimaga. Redis**.
                                                            
                              Lõunasöök:        Hernesupp. Rukkileib.
                                                            Värske kapsa-hakklihahautis. Hapukoor. 
                                                            Mahlajook. Täisteraleib.
                              Õhtuoode:           Kohupiimavaht. Hapupiimajook. Apelsin.
NELJAPÄEV 20.02.2020

                           Hommikusöök :    Riisipiimapuder. Keedis. Tee. Mandariin.
                           Lõunasöök:            Kana- lillkapsasupp. Hapukoor. 
                                                             Sõmer tatrapuder. Guljašš. Peedisalat.
                                                             Täisteraleib. Marjakompott.
                           Õhtuoode:              Soe või sai singiga.  Kakao piimaga. Värske tomat**.

REEDE 21.02.2020
  
                          Hommikusöök:    Hirsipuder. Või sai munaga.
                                                           Kibuvitsu tee  . Värske kurk**.
                           Lõunasöök:           Kana-juurvilju supp. Hapukoor.
                                                           Keedetud sarvekesed. Hakkliha kaste.
                                                           Värskekapsa-porgandi salat.
                                                           Tallinna peen leib. Õunamahl.
                                                            
                             Õhtuoode:           Maisihelbed. Piim*.Kivi.

           INFOT ALLERGIAAINE SISALDUSEST TOIDUAINETES SAAB TERVISEHOIUTÖÖTAJALT.

Toitlustaja võib vajadusel muuta menüüd.

*     koolipiim
**   kooli puuvili- ja-juurvili
*** valmistatakse kohapeal (lasteaiaköögis)