Menüü

        18.09-22.09.2017
KÕIK TOIDUD VALMISTATAKSE KOHAPEAL (LASTEAIAKÖÖGIS)



ESMASPÄEV 18.september


               H. Nisuhtlbepuder. Või sai. Piim* .Nektariin.
               L.  Kalaseljanka. Hapukoor .Kohupiimavorm. Keedis.
                   Kodupaiga  rukkileib. Maasikakompott.
               O. Omlett juustuga. Sepik .Hernes roheline. Tee sidruniga.


TEISIPÄEV 19.september


              H. Piima-nuudli supp. Või sai vorstiga .Tee. Melon.
              L. Hautatud köögiviljad lihaga.  Hapukoor. Kurk soola. Mahe rukkileib .Jogurti tarretis.Mahlajook.
             O .Pannkoogid . Piim*.

KOLMAPÄEV20.september

            H. 4-viljapuder. Või sepik. Keefir*. Porgand**.
            L .Hernesupp . Sõmer riis. Pikk-poiss.Värske tomati-paprikasalat.
                 Kodukandi  rukkileib.Mustasõstrakompott.
           O. Karamell-kissell. Keedis. Sai. Piim*.

       
NELJAPÄEV 21.september


                 H .Sõmer tatrapuder. Sepik juustuga. Piim*.Õun** .
                L. Värske kapsa supp. Hapukoor. Keedetud sarvekesed. Maksastrooganov.Värske kurk**. Täisteraleib . Mahl.
     
           O. Viineripirukas. Kakao piimaga.

REEDE 22.september

              H. Rukkihelbepuder. Või sai .Viljakohv piimaga. Ploom**.
               L. Köögiviljasupp. Hapukoor. Keedetud kartul. Liha asu. Sügisesalat. Ananassikompott. Must leib.
              O. 
 Kohuke . Piim*.
         

INFOT ALLERGIAAINE SISALDUSEST TOIDUAINETES SAAB TERVISEHOIUTÖÖTAJALT.


*     koolipiim
**   kooli puuvili- ja-juurvili
*** valmistatakse kohapeal (lasteaiaköögis)