Menüü

      29.05-02.06.2017
KÕIK TOIDUD VALMISTATAKSE KOHAPEAL (LASTEAIAKÖÖGIS)



ESMASPÄEV 29.mai


             H. 5-viljahelbepuder. Võisai. Tee .Melon.
             L. Borš värske kapsa ja kartuliga. Hapukoor.  Lõhevorm. Hiina kapsa-paprikasalat hapukoorega. Kodupaiga  rukkileib. Marjakompott.
            O. Keedetud makaronid. Juust. Värske kurk**.Kakao piimaga*.


TEISIPÄEV 30.mai


             H.Kohupiimavaht. Sai .Viljakohv piimaga. Maasikad** .
             L. Kana-köögiviljasupp.  Keedetud kartul. Kanamaksakaste. Hapu kapsas-peedisalat. Mahe rukkileib. Mahlajook.
             O. Riisipuder . Keedis. Sepik. Puuviljatee.


KOLMAPÄEV 31.mai

 
            H.  Odrahelbepuder. Võisai. Piim**.Tee sidruniga. Õun**.
             L .Seenesupp juustuga.   Pikk-poiss. Värske kapsa-porgandisalat.Kodukandi  rukkileib. Kirsi kompott.
           O. Porgandi-kohupiimavorm. Mahlakissell.

     
NELJAPÄEV 01.juuni


               H .Hirsipuder. Võisepik . Piim*.Pirn**.
              L. Hernesupp. Täisteraleib. Köögiviljaraguu. Värske tomat**.Marjakompott.
  
            O. Jogurti-maasikatarretis. Porgandimahl.


REEDE 02.juuni

              
 H. Kaerahelbepuder. Võisai  munaga. Tee sidruniga. Lillkapsas.

               L. Kana-nuudlisupp . Lihapirukas. Mustasõstrakompott. Must leib. 
              
O. Maisihelbed. Piim*.Banaan.
      

INFOT ALLERGIAAINE SISALDUSEST TOIDUAINETES SAAB TERVISEHOIUTÖÖTAJALT.


*     koolipiim
**   kooli puuvili- ja-juurvili
*** valmistatakse kohapeal (lasteaiaköögis)