Menüü

              21.01-25.01.2019
KÕIK TOIDUD VALMISTATAKSE KOHAPEAL (LASTEAIAKÖÖGIS)



ESMASPÄEV 21 jaanuari


                       H. 8-helbepuder. Või sai . Tee,sidrun. Banaan.
                        L. Lillkapsapüreesupp. Sõmer tatrapuder. Hakklihapaliid. Värske tomat**.  
                            Kompott. Kodupaiga rukkileib.
                      O. Pannkoogid***. Keedis. Piim*.

TEISIPÄEV22.jaanuari


                     H. Odrahelbepuder. Või sepik .Piim*. Õun**.
                     L. Peedisupp. Hapukoor.  Kalavorm. Värskekurgi-redise salat.
                         Mahe rukkileib. Hele viinamarjamahl.
                    O. Kohupiimapuding. Marjakissell.
 
KOLMAPÄEV23.jaanuari


                  H .Kaerahelbepuder. Või sepik. Joogi jogurt. Pirn**.
                  L. Kanasupp oadega. Hapukoor. Makaroni-hakklihavormiroog tomati ja ananassiga. Mahlajook.
                      Tallinna peen leib. 
                 O. Soe  singi-juustu sai .Värske tomat**.Kakao piimaga.

                      
NELJAPÄEV 24.jaanuari


                    H.5-helbepuder. Või sai. Kibuvitsu tee. Kivi.
                    L. Seinesupp. Hapukoor. Riis sõmer. Liha guljašš. Värskekapsa-porgandi salat. 
                       Täisteraleib. Kompott kuivadest puuviljadest.
                   
 O .Kohupiima-sidruni kreem. Piim*.


REEDE 25.jaanuari

                      H .Piima-nuudli supp. Või sai kalaga . Tee.
                          Mandariin.

                       L. Hakkliha-juurviljasupp. Hapukoor. Koduneprae kanaga. Hapukapsasalat. Marjakompott .
                           Jassi Seemneleib.
                      O. Piima-kissell. Keedis.Piim*.

                      
INFOT ALLERGIAAINE SISALDUSEST TOIDUAINETES SAAB TERVISEHOIUTÖÖTAJALT.


*     koolipiim
**   kooli puuvili- ja-juurvili
*** valmistatakse kohapeal (lasteaiaköögis)