Menüü

              15.04-18.04.2019

KÕIK TOIDUD VALMISTATAKSE KOHAPEAL (LASTEAIAKÖÖGIS)



ESMASPÄEV 15 aprill

                        H.7- helbepuder. Või sai .Tee. Banaan.
                         L. Lillkapsasupp. Hapukoor.
                             Sõmer tatrapuder. Lindströmi hakklihapallid
                             Värske kurk**.Kodukandi rukkileib . 
                              Marjakompott.
                         O. Pannkoogid***.Keedis . Piim*.

                                
TEISIPÄEV16.aprill
 
                       H. Kaerahelbepuder. Või sai.  Piim*.Õun**.
                       L. Peedisupp. Hapukoor. 
                           Keedetud riis. Küpsetatud kala koorekastmes.
                           Hapu kapsasalat õliga . 
                           Mahlajook. Mahe rukkileib.
                       O. Kohupiima-porgandi vorm.  Tee sidruniga.

 
KOLMAPÄEV 17.aprill
 
                  H .Nisuhelbepuder. Või sepik. Haps. Pirn**.
                  L. Oa supp kanalihaga. Hapukoor.
                       Keedetud makaronid. Hakk-lihakaste.
                       Hiina kapsa-paprika-maisi salat.Pealinna peen leib. 
                       Jõhvikajook.
                   O. Soe singi-juustu sai. Värske tomat**.Kakao piimaga*.

 
NELJAPÄEV 18.aprill
 
                    H.4-viljahelbepuder. Või sepik. Tee kibuvitsaga. Õun**.
                    L. Seene-köögiviljasupp . Hapukoor.
                         Koduneprae sealihaga. Tomati-sibula salat õlikastmega. 
                        Täisteraleib. Kompott.
                  
 O .Kohuke. Piim*.

REEDE 19.aprill
 
                    H .
                         

                      L. 
                           SUUR REEDE.
                           
                      O. 

INFOT ALLERGIAAINE SISALDUSEST TOIDUAINETES SAAB TERVISEHOIUTÖÖTAJALT.


 
*     koolipiim
**   kooli puuvili- ja-juurvili
*** valmistatakse kohapeal (lasteaiaköögis)