Menüü

              21.05-25.05.2018
KÕIK TOIDUD VALMISTATAKSE KOHAPEAL (LASTEAIAKÖÖGIS)



ESMASPÄEV 21.mai


                     H. Nisuhelbepuder. Või sepik .  Piim*.Virsik.
                     L. Lihaseljanka. Hapukoor. Porgandi-kohupiimavorm.
                         Mahlakissell. Kodupaiga rukkileib.
                    O. Omlett juustuga. Või leib tomatiga. Kakao piimaga.

                                 
TEISIPÄEV22.mai


                   H. 4-viljahelbepuder. Või sai . Piim*. Pirn**.
                   L. Oa supp kanalihaga. Hapukoor. Keedetud makaronid . Hakklihakaste .
                          Värske kurk**. Mahe rukkileib. Marjakompott.
                  O. Vinegrett. Leib. Heeringa filee. Tee, sidrun. 

KOLMAPÄEV 23.mai 

                H .Odrahelbepuder. Või sai. Keefir**.Õun**.
               L. Kananuudlisupp . Hautatud köögiviljad. Hapukoor. 
                     Tallinna peenleib. Mahl.
            O. Kohupiimavaht. Kohvijook piimaga. Porgand**.

                    
NELJAPÄEV 24.mai


                  H.Kaerahelbepuder. Või sepik. Puuvilju tee.Apelsin.
                  L. Kana-juurviljasupp. Hapukoor. Kus kus hakklihaga. Värskekapsa-porgandi salat.
                      Täisteraleib. Marjakompott.
              
 O .Karamell-kissell. Keedis. Piim*.

REEDE 25.mai

                    H .Sõmer tatrapuder. Sai . Piim*.
                            Banaan.

                      L. Kalasupp munaga. Hapukoor. Keedetud kartul. Liha azu.Värske kapsa-porgandi salat.  Mahlajook.
                         Jassi Seemneleib.
                   O. Maisihelbed. Piim*.

                    
INFOT ALLERGIAAINE SISALDUSEST TOIDUAINETES SAAB TERVISEHOIUTÖÖTAJALT.


*     koolipiim
**   kooli puuvili- ja-juurvili
*** valmistatakse kohapeal (lasteaiaköögis)